RTEÜ Üniversitesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Düzenlendi

RTEÜ Üniversitesinde kalite ve verimliliğin daha da artırılması amacıyla Türk Standartları Enstitüsü Daire Başkanı Feyzullah ERDOĞAN’ın katılımıyla “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi” konulu eğitim düzenlendi.

EĞİTİM 15.02.2019 13:32:15 41 0
RTEÜ Üniversitesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi Düzenlendi

İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitime Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, Kalite Koordinatörleri, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Enstitü, Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu Sekreterleri katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Ali BİLGİN, “ Bugüne kadar yaptığımız ve bundan sonra yapacağımız faaliyetleri paylaşacağız ve değerlendireceğiz. ISO 9001 noktasında iyi bir yol aldık. Ancak eğitimin ihtiyaç olduğu kanısına vardık. Eğitim almanın iyi olacağı noktasında talepler gelince bu toplantıyı yapmaya karar kıldık. Süreci hep birlikte özverili bir şekilde yürüteceğiz inşallah.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Türk Standartları Enstitüsü Daire Başkanı Feyzullah ERDOĞAN bir sunum gerçekleştirdi.

ERDOĞAN, TSE Tanıtımı, Standardın Hazırlanması, Yüksek Seviyeli Yapı ve Sürdürülebilirlik, Müşteri Odaklılık, Personelin Bağlılığı, Proses Yaklaşımı, İyileştirme, Kanıt Esaslı Karar Alma, İlişki Yönetimi, PUKÖ Modeli, Risk Tabanlı Düşünme, ISO 9001:2015 ve Risk Tabanlı Düşünme, İç Hususlar, Dış Hususlar, İlgili Taraflar, Risk ve Fırsatları Belirleme Faaliyetleri ve Yönetimin Gözden Geçirmesi konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Sunumun ardından soru cevap kısmı ile eğitim sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI