RTEÜ Rektörü Karaman: Pazar’da

Prof. Dr. Hüseyin Karaman Pazar Ziraat Fakültesini ziyaret ederek kısa süre önce Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Mustafa Akbulut’u ziyaret ederek tebrik etti.

EĞİTİM 25.11.2020 19:10:41 30 0
RTEÜ Rektörü Karaman: Pazar’da

Prof. Dr. Hüseyin Karaman Pazar Ziraat Fakültesini ziyaret ederek kısa süre önce Dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Mustafa Akbulut’u ziyaret ederek tebrik etti. Ardından Fakülte Dekanı Akbulut ve Meslek Yüksekokulu müdürü Bakoğlu ile bir araya gelerek istişare yaptılar.

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman Ziyaretleri çerçevesinde, Kısa Süre Önce Dekanlık görevini devralan Pazar Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ve Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Adil Bakoğlu ile bir araya geldi

Rektör Karman, ekip çalışması içerisinde başarılı çalışmalara imza atacağına inandığı Prof. Dr. Mustafa Akbulut, Prof.Dr. Adil Bakoğlu ve ekiplerine başarılar diledi.

Pandemi döneminde hayata geçen uzaktan eğitim süreci hakkında da konuşulan ziyaretlerin akabinde Rektör, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Akbulut ve Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adil Bakoğlu ile istişarede bulundu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı