RTEÜ Öğrencileri Karagöl’de Teknik Gezide biraraya geldiler.

RTEÜ Öğrencileri Karagöl’de Teknik Gezide biraraya geldiler.

EĞİTİM 21.10.2019 13:36:44 142 0
RTEÜ Öğrencileri Karagöl’de Teknik Gezide biraraya geldiler.

PAZAR-RTEÜ Pazar Meslek Yüksekokulu Çay Tarımı Bölümü, öğrencilerin teorik eğitimlerini uygulama dersleri ile desteklemek amacıyla teknik gezi düzenledi.

Öğretmenleri Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Başkanı ve Öğretim Üyesi Hüseyin Baykal’la birlikte Uzungöl’e giden öğrenciler, Artvin-Borçka Karagöl’ün doğal güzelliklerini yakından görme fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz ile birlikte değişik zamanlarda teknik geziler düzenlediklerini söyleyen Baykal “ bu sınıfımız son derece aktif bir sınıf, öğrencilerimiz böyle bir gezi düzenlemek istediler bizi de yalnız bırakmadılar “ dedi.

“Güzel bir etkinlik olduğunu” açıklayana Hüseyin Baykal, sınavlar öncesinde bu gezi iyi geldi. Öğrenciler ve biz topluca eğlendik. Bundan sonra bu tarz gezileri düzenlemeyi düşünüyoruz. Gezilerimiz aynı zamanda teknik gezi olma özelliği de taşıyor. Yer yer bazı bitkileri de bu gezilerde öğrencilerimize tanıtmış oluyoruz. Bu şekilde uygulama alanında da birçok bitkiyi de tanımış oluyorlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Geziye katılan öğrencilerden Esra Kazdal ve Selin Gönder geziye arkadaşlarımız ile birlikte katıldık. Son derece güzel bir gezi oldu. Bir yandan Karagöl’ün güzelliklerini Sonbahar ’da birlikte görme imkanı bulduk, diğer yandan ise yeni bitki türleri hakkında hocamızdan bilgiler aldık” dediler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI