RTEÜ'den Vali Kemal Çeber’e Hayırlı Olsun Ziyareti

RTEÜ Yönetiminden Vali Kemal Çeber’e Hayırlı Olsun Ziyareti

EĞİTİM 13.11.2018 13:04:49 17 0
RTEÜ

RİZE-RTEÜ Üniversitesi yönetimi, son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Rize Valiliği görevine atanan Kemal ÇEBER’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rize Valisi Kemal ÇEBER, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Prof. Dr. Adnan YILMAZ ve Üniversite Genel Sekreteri Adnan ER’i makamında ağırladı.

Üniversite yönetimi, Vali Kemal ÇEBER’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rize’nin kültürel, turistik, sağlık ve sosyal açıdan gelişimine yönelik işbirliği ile yapılabilecek çalışmaların değerlendirildiği ziyarette Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Üniversitenin Rize için önemini ifade ederek şehre akademik, bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik açıdan birçok katkısı bulunduğunu belirtti.

Üniversite ve valilik işbirliğinin, şehrin gelişiminde ve Üniversitenin büyümesindeki önemine değinen Rektör Karaman, ileriye dönük projelerde işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.

Rize’nin ve Üniversitenin gelişimine önem verdiğini söyleyen Vali Kemal ÇEBER ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversite yönetimine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI