RTEÜ'de Öğrenci Kayıtları Devam Ediyor

RTEÜ Üniversitesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yeni eğitim-öğretim döneminin heyecanı yaşanıyor.

EĞİTİM 21.08.2019 08:23:26 124 0
RTEÜ

Bir yandan başarıyla mezun olan öğrencilerinin gururunu yaşayan RTEÜ Üniversitesi, bir yandan da yükseköğrenimini tamamlamak amacıyla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesini tercih eden öğrencilerini kucaklamanın sevincini yaşıyor. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Üniversitenin yükseköğretim programlarına girmeye hak kazanan öğrenciler için kayıt işlemleri başladı.

16 Ağustos 2019 tarihinde başlayan elektronik kayıt (E-Kayıt) işlemleri 21 Ağustos 2019 tarihinde sona erecek, bizzat başvuruda bulunanlar ise işlemlerini 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirecek. İşlemler sırasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve öğrencilerin sıkıntı çekmemesi amacıyla Üniversite Rektörlüğü tarafından ilgili tüm birimler harekete geçirildi.

 Kongre ve Kültür Merkezi fuaye alanında kayıt masaları oluşturuldu.Öğrencilerin heyecan ve mutluluğuna velileri de ortak oldu.

Kayıt işlemlerini yerinde gören Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN öğrenciler ve velilerle sohbet ederek işlemler sırasında herhangi bir sıkıntı yaşayıp yaşamadıklarını sordu.

Rektörü Karaman: “Üniversitemiz yeni eğitim-öğretim dönemine hazır. Her yeni yılda artan öğrenci sayımızla gücümüze daha fazla güç katıyoruz. Öğrencilerimize başarılar dilerken akademik yılın da Üniversitemize, ilimize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

Kayıt işlemlerinin Cuma günü saat 17:00’ye kadar devam edeceği açıklandı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI