RTEÜ Akademik Yıl Açılışı

Toplantıda bir açılış konuşması gerçekleştiren Rektör, öncelikle 2019-2020 akademik yılının Üniversite ve Yükseköğretim camiasına hayırlı olması, sorunsuz ve başarılarla dolu bir akademik yıl geçirilmesi temennisinde bulundu.

EĞİTİM 12.09.2019 11:00:41 31 0
RTEÜ Akademik Yıl Açılışı

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ile bir araya geldi.

Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda, Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ali BİLGİN, Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Prof. Dr. Adnan YILMAZ, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri katıldı.

Toplantıda bir açılış konuşması gerçekleştiren Rektörümüz, öncelikle 2019-2020 akademik yılının Üniversite ve Yükseköğretim camiasına hayırlı olması, sorunsuz ve başarılarla dolu bir akademik yıl geçirilmesi temennisinde bulundu.

Rektör, Üniversite fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarda yapılan çalışmalar ile iyi bir noktaya geldiğini ve hem akademik kalite anlamında hem de alt yapı anlamında oldukça fazla yol kat ettiğini belirtti.

Üniversitenin gelişmesi noktasında özveri ile çalışan tüm yöneticilere ve personele teşekkür eden Rektörümüz, hedeflerimizin gerçekleştirilebilmesi için tüm personelimizin ekip ruhu ile mesai mefhumu gözetmeden çalışması ve elinden gelen gayreti göstermesi gerektiğini ifade etti.

Rektör,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ismini taşıyan Üniversitenin mensupları olarak bundan sonraki süreçte daha iyi noktalara gelmemiz ve ülkemizin gelişmesi için daha çok çalışmamız gerektiğine vurgu yaparak konuşmasını tamamladı.

Toplantı, bir önceki akademik yılın değerlendirilmesi ve yeni akademik yılda yapılması gerekenlerle ilgili soru cevap kısmının ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI