Rize'yi Finallerde başarı ile temsil ettiler

TÜBİTAK Türkiye finallerinde Rize ilini temsil eden öğrenci, danışman öğretmen ve idarecileri Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen tarafından makamında ağırlandı.

EĞİTİM 11.06.2021 08:29:09 59 0
Rize

TÜBİTAK Türkiye finallerinde Rize ilini temsil eden öğrenci, danışman öğretmen ve idarecileri Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen tarafından makamında ağırlandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü Rize İl toplantı salonunda düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Çayeli Fen Lisesi, Hasan Kemal Yardımcı MTAL, Pazar Kız Kulesi MTAL, Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu MTAL idarecileri, danışman öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN: 'TÜBİTAK yarışmalarında ede edilen bu başarıdan son derece mutluyum. Alınan her bir başarının arkasında büyük bir emek ve özverinin olduğunu biliyorum. Unutulmamalıdır ki dünyadaki tüm buluşlar merak ve ihtiyaçların yönlendirdiği azimli insanların ürünüdür. Karşımda gördüğüm bu gençlerin gözlerindeki ışıltı, ülkem adına mutluluk kaynağıdır. Elde edilen bu başarıdan daha büyük bir kazanım var ki o da örnek olduğunuz ve ufuklarını açtığınız arkadaşların sizlerin yolunu takip etme cesareti bulacak olmasıdır. Bu anlamda ben tekrardan öğrencilerimizi, danışman öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi kutluyorum. Bizler İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üretime ve gelişime katkı sağlamak isteyen herkese tüm gücümüzle destek vereceğiz. 'ifadelerini kullandı.

Program sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, danışman öğretmenler İsmail Hakkı DENİZ, Meryem MAKBUL ve Asuman AKPULAT'a plaket takdim etti. Öğrencileri de ödüllendiren Müdür Emen, başarıda emeği geçen tüm paydaşları tebrik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı