Rize Projeleri Sergisi RTE Üniversitesinde Açıldı

Rize Projeleri Sergisi Üniversitende Açıldı

EĞİTİM 19.10.2018 08:08:31 17 0
Rize Projeleri Sergisi RTE Üniversitesinde Açıldı

RİZE-Üniversite,Rize Valiliği ve Rize Belediyesi ile birlikte düzenlemiş olduğu “Rize Projeleri Sergisi” Kongre ve Kültür Merkezi’nde açıldı.

Rize’ye ait projelerin maket çalışmalarının yer aldığı serginin açılışını Rize Vali Vekili Abdullah ŞEN, Rize Belediye Başkanı Reşat KASAP, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan YILMAZ ve Üniversite Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Rektörü Karaman, “Rize’nin gelişmesi ve kalkınması noktasında Üniversitemiz ilimizin diğer kurumları ile birlikte ortak çalışmalar yapmaktadır. Yapılan ve yapılması planlanan projelerimizin maket çalışmaları ve fotoğraflarını bugün sergiliyoruz. İlimiz için ortak çalışmalara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Rize’ye ait üretilecek fikir projeleri çalışmaları, yapımına başlanılan projelerin maket çalışmaları ve görsellerinin yer aldığı sergi katılımcılar tarafından dikkatle incelendi.

Sergi alanını gezen katılımcılar yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı.

Rize halkının da ücretsiz olarak ziyaret edebileceği sergi, iki gün boyunca Üniversitede açık kalacak.

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı