Rize Pazar’da Sergi

Rize Pazar’da Sergi

EĞİTİM 27.05.2019 12:50:56 96 0
Rize Pazar’da Sergi

Fotoğraflar;

Lütfi Cemal Kobal

PAZAR-Temiz bir çevre, gülen çocuklar ve mutlu yarınlar olsun sloganıyla Pazar Kız Kulesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Eski Oyuncağını Getir, Pazar Çantanı Götür” Projesi Pazar Demokrasi Meydanından görücüye çıktı.

Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Kaymakam Refiki Osman Acar öğretmen,öğrencileri ,veliler ve vatandaşların katılımıyla açılan Meydan resim sergisinde, Çevreye karşı duyarlılık resimleri vatandaşların ilgisini çekti.

“Çevreye karşı duyarlı ve bilinçli bir toplum oluşabilmesi için kendilerini sorumlu görerek yola çıkan Kız Mesleki ve Teknik ailesi olarak bu projeyi hazırladıklarını söyleyen Okul Müdürü Tuncay Cana

“Doğaya bırakılan bir Plastik bir atığın 400 yıl gibi uzun bir sürede çürüdüğüne dikkat çeken öğrenciler, bu yüzden çevre bilincinin toplumun en küçük birimi olan aileden başlaması gerektiğini vurguladı”.

Projeyi hazırlayan Öğretmen ve öğrenciler Projenin hazırlanmasında her türlü maddi ve manevi desteği veren İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi’ye teşekkür ettiler. Sergi Ziyaretçiler tarafından gezilerek hazırlayanlardan bilgiler aldılar.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı