RİZE'DE OKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLANDI

Rize Milli Eğitim Müdürü Engin EMEN, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda başlanan yüz yüze eğitimin ilk gününde, Zihni Derin Ortaokulu 8.Sınıf öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldu.

EĞİTİM 2.03.2021 11:27:56 54 0
RİZE

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sonrasında alınan kararlar doğrultusunda, 2 Mart Salı günü (bugün) itibariyle tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda, 8 ve 12. sınıflarda ülke genelinde yüz yüze eğitime başlanılmıştır. 

Yurt genelinde, Kovid-19 ile mücadele kapsamında yeni normalleşme süreciyle okul öncesi eğitim kurumları, ilkokullar ve 8. ile 12. sınıflarda yüz yüze eğitime başlandı.

Rize il Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, eğitim öğretim yılının ikinci döneminin ilk yüz yüze eğitim gününde öğrenci ve öğretmenleri yalnız bırakmadı.
Normalleşme süreci kapsamında yüz yüze eğitime kısmen de olsa başlanılması ile öğrencilere kavuşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Emen, tüm kademelerdeki öğrencilerin de okulları ve öğretmenleri ile buluşmasını arzu ettiklerini belirtti.
Emen, 'Tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte her an okullar açılacakmış gibi yoğun bir mesai harcıyoruz. An itibariyle tüm okullarımızın sağlık ve hijyen bakımından kusursuz bir şekilde öğrencilerimizi karşılayacak. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar dilerim' dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI