Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

EĞİTİM 22.06.2019 09:14:02 70 0
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu yaşandı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileler çocuklarının mutlu gününe ortak oldular. Fener yerleşkesinde yapılan mezuniyet töreninde kep giyip, mezuniyet belgelerini alan üniversiteli gençler büyük bir sevinç yaşadılar.

Üniversite Kongre ve Kültür Merkezi Salonu'nda düzenlenen Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan mezuniyet törenine ve mezun olan öğrencilerin aileleri de büyük ilgi gösterdi. Tören esnasında yapmış olduğu konuşmada Vali Çeber; “ Kurulduğu günden bu güne kadar sürekli gelişme katederek ülkemizin önemli üniversitelerinden bir tanesi haline gelen ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızın ismini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin mezuniyet törenine yer almaktan ve bu güzel anınıza ortak olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Artık siz değerli öğrencilerimiz yeni bir hayata atılacaksınız. Bu hayat içerisinde devletimizin sizler için yapmış olduklarını unutmayarak gelecek süreçte ülkemizin en önemli hedefleri olan 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için gayret göstermenizi ve devletimizi daha güzel konumlara getirmenizi temenni ediyorum. Mezun olan öğrencilerimiz tekrar tebrik ediyorum ve onlar için hiçbir fedakarlığı esirgemeyen ailelerini de kutluyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve belgeleri verildi.

Düzenlenen Programa Vali Kemal Çeber’in yanı sıra, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Adalet Komisyonu Başkanı Özkan Tavuz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, farklı üniversitelerin rektörleri, kurum amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. valilik


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI