PAZAR'DA “ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMALARI“

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Pazar'da düzenlenen dolu dolu programda mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti.

EĞİTİM 25.11.2014 13:18:14 95 0
PAZAR
Atatürk'ün okuma-yazma seferberliğini başlattığı 24 Kasım 1928 öğretmenlerimizin gurur ve onur gününün 86. Yılında ilçemizde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Şehir meydanında Atatürk Anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK'ün çelenk sunması ile başlayan etkinlikler öğretmenevinde devam etti.

Öğretmenevindeki etkinliklere Kaymakam Selçuk ASLAN görevli olarak il dışında olması nedeniyle katılamazken, öğretmenlerimizin günlerini kutlayan tebrik mesajı gönderdi.

Progra
ma Garnizon Komutanı Ömer KODAMAN, Belediye Başkanı Ahmet BASA, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları ile Sivil Toplum Kuruluşlar başkanları, emekli öğretmenler, okul idarecileri, öğretmenler ve davetliler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Büyük, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, günün anlamıyla ilgili açılış konuşmasını yaptı. Pazar Atatürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan öğretmenler günü oratoryosu sunuldu. Daha sonra, mesleğe yeni başlayan 39 öğretmen, Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Mustafa TOPAL eşliğinde yemin etti. Emekli öğretmenler adına bu yıl emekli olan Reyhan BURSA konuşma yaptı. Öğretmenler günü dolayısıyla TOKİ İ.O Müdürü Mustafa DURAN, TOKİ İ.O Müzik öğretmeni Hatice UĞUR ve Haberal Ortaokul Müzik öğretmeni Zeki ŞEN koordinatörlüğünde öğretmenlerden oluşan halk müziği korosu programa renk katarak herkese neşeli dakikalar yaşattı.

Programın sonunda Öğretmenler günü münasebetiyle öğrenciler arasında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmasında birinci gelen öğrencilere hediyeler takdim edildi. İkram ve eğlence ile program sonlandırıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı