Pazar’da Kurum çalışanlarına eğitim verildi.

Rize Valiliği ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)tarafından düzenlenen Kamu Kurum Çalışanlarına Teknik Destek semineri Pazar’da gerçekleştirildi.

EĞİTİM 13.12.2017 11:47:19 131 0
Pazar’da Kurum çalışanlarına eğitim verildi.

Pazar Belediyesi Kültür Salonunda gerçekleştirilen seminere Rize Valiliği İl Sosyal Etüd Proje Müdürlüğü adına katılan Yunus Cebir yaptığı açıklamada “Rize Valiliği adına yapmış olduğumuz anket sonucu ihtiyaç duyulan eğitim konularını kapsayan projeyi Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı(DOKA) ya sunduk. Teknik destek anlamında kabul gördü. Bu eğitimi Rize ili olmak üzere tüm ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. Pazar’daki eğitimimize Hemşin ve Pazar ilçelerimizden yaklaşık 50 kişi katıldı. Katılımcılara teşekkür ediyoruz” dedi.

20 yıldır Psikolog olarak görev yapan Besim Ogerman yaptığı açıklama “ Türkiye’nin dört bir tarafında Kişisel ve Kurumsal Eğitimler veriyorum. Şu anda Pazar’da bir eğitim amacıyla bulunuyorum. Pazar çok güzel bir yer. Katılımcılar da son derece keyifli. Bu eğitime ilçede bulunan tüm kurumlardan personel katılıyor. Bu eğitim kapsamında Rize’nin bütün ilçelerini dolaşmış olacağız. Eğitimde en önemli amacımız kişilerin kurum içerisinde hizmet verirken vatandaşla iletişimlerini daha güçlü hale getirmek, karşılaştıkları problemli konularda daha hızlı karar yanında doğru karar almalarını sağlamak için onlara bilgi ve beceri konularını anlatmaya çalışıyoruz. Karşılıklı soru cevap şeklinde seminerimizi yapmaya çalışıyoruz.Katılım sayısı de son derece yüksek oluyor. Katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI