Pazar'da ilk,Ülkemizde ise 2.nci kurum açıldı.

Özel Kaçkar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 21 kişilik eğitim kadrosuyla Rize’de alanında tek olmayı hedefliyor.

EĞİTİM 9.11.2013 21:34:34 14 0
Pazar




Pazar Kaçkar Sağlık Koleji anlamlı bir açılış gerçekleştirdi.Sağlık elemanı açığını kapatacak olan Özel Sağlık Kolej kontenjan açısından Türkiyede ilk ikiye giriyor.Bu sene açılmasına rağmen hizmet binası kapasitesine göre tamamı doldu.Öğrencilerin sadece 2 si il dışından geliyor.Diğerleri ise Rize ve civarından gelen öğrencilerden oluşuyor.Son derece modern donanımı,personeli ve eğitim kadrosuyla Pazar da yine bir ilkin açılışı yapıldı.

Rize’nin Pazar İlçesi’nde kurulan ve 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Sezonuna “Merhaba” diyen Özel Kaçkar Sağlık Koleji, gelen yoğun talepler karşısında 25 kişilik ek bir kontenjan daha aldı.

180 kişilik öğrenci kontenjanını 203′e çıkaran ve gelen yoğun talepler üzerine, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 25 kişilik daha ek kontenjan hakkı alan Özel Kaçkar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 21 kişilik eğitim kadrosuyla Rize’de alanında tek olmayı hedefliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kaçkar Sağlık Koleji Kurucular Kurulu adına Okul Müdürü Hakkı Alptekin,“Okulumuz 2013-2014 Eğitim ve Öğretim sezonuna merhaba dedi. Kontenjanlarımızın kısa sürede dolması nedeniyle bakanlığımızdan 25 kişilik ek bir kontenjan hakkı daha aldık.

Lise 1′inci sınıflara kayıt olmuş öğrencilerimiz de bu kontenjan hakkından yararlanabilecektir. Sağlık Meslek Liseli olmak isteyen öğrencilerimiz için artık bu son şans.

Okulumuza gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederim. Yeni Eğitim ve Öğretim Sezonu tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için hayırlı olsun.
” dedi.

Okulun açılışına Rize Milletvekili Hasan KARAL,Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan,Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş,İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin  Daire amirleri ve müdürler ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Açılışta konuşma yapan Milletvekili Hasan Karal ve Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Sağlık kurumlarının önemini ve burada yetişecek kişilerin bir yandan iş sahibi olmakta sıkıntı çekmeyecekleri gibi,diğer yandan da İnsana hizmetin en kutsal temsilcileri olacaklarını aynı zamanda Doktorların en büyük yardımcılarının bu kurumlardan çıkanlardan oluşacaklarını açıkladılar.  
 

Öğrencilerine iş fırsatlarından,

üniversitelere sınavsız geçiş imkanına, YGS, LYS ve KPSS gibi sınavlara hazırlık kurslarından etkili konuşma ve diksiyon kursuna kadar eğitim süresi boyunca birçok imkanı sunacak olan Özel Kaçkar Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin 25 kişilik ek kontenjan kayıtları için 0 464 612 10 12 ve 0 531 225 46 36 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz. 





Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı