Pazar’da Bilgi ve Kültür Yarışması çekişmeli geçti

2015-2016 Eğitim-öğretim yılı sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında Pazar Öğretmenevinde ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışması düzenlendi.

EĞİTİM 12.05.2016 09:45:40 103 0
Pazar’da Bilgi ve Kültür Yarışması çekişmeli geçti
Programa Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Büyük bir çekişme içinde geçen bilgi yarışmasının olağan bölümünde 6 okulu eşitliği bozamazken, yarışma sonunda dereceye giren okulların öğrencilerine ödüllerini Pazar Kaymakamı Aslan takdim etti.

Kaymakam Selçuk Aslan; “Ben öğrencilerimizin hepsini çok başarılı buldum. Akademik bilgi önemlidir ama öncelikli olarak her şeyin başında insanlık bilgisi geliyor. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak, örfümüzü, töremizi, tarihimizi, dilimizi, kültürümüzü bilmek gerekiyor. Sıralamada geride kalan öğrencilerimiz üzülmeyin, bu netice itibariyle bir yarışma elbette bir kazananı olacaktır, fakat bu sizlerin daha çok başarılı, diğerlerinin daha az başarılı olduğu anlamına gelmez. Ben bütün öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

 




Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı