PAZAR TSO’dan eğitime tablet desteği

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Pazar ilçesinde ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırılmak üzere Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 25 tablet bağışladı.

EĞİTİM 23.02.2021 18:32:32 37 0
PAZAR TSO’dan eğitime tablet desteği

CEVAHİR TOPALOĞLU

PAZAR-Pazar Ticaret ve Sanayi Odası ilçedeki ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırılmak üzere Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 25 tablet bağışladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle okulların uzaktan eğitime devam ettiği bu günlerde öğrencilerin en önemli ihtiyaçlarının başında internet ve tabletler geliyor.

Öğrencilerin uzaktan eğitim alabilmesi ve derslere katılımları için TOBB ve PAZAR TSO, ihtiyaçlı öğrencilere ulaştırılmak üzere Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 25 adet tablet bilgisayar desteği sağladı.

Tablet dağıtımı için Pazar TSO toplantı salonunda düzenlenen törene Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Neşet Çakır, Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, İlçe Kamyoncular Derneği Başkanı Turan Karahan katıldı.

TSO Başkanı Neşet Çakır “ ilçemizde ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi dağıtılmak üzere tabletleri temin etmede bize yardımcı olan Pazarlı esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.25 adet tableti İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teslim ediyoruz.150 adet daha ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Bizde kendilerine temin edeceğimiz söyledik.” Dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, tabletler için TSO başkanı Çakır’a ve Pazar esnafına teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI