Pazar Kaymakamı Aslan öğrencilerle kitap okudu

Rize'de Eğitime Nitelik Kazandırma(RENK) Projesi çalışmaları bugün Pazar İlçesinde İlçe Kaymakamı Selçuk Aslan'ın okullarda başlatılan kitap okuma saatinde, birlikte kitap okuyarak anlamlı bir boyuta taşındı.

EĞİTİM 22.10.2014 14:02:17 44 0
Pazar Kaymakamı Aslan öğrencilerle kitap okudu
Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) Projesinde yapılması planlanan çalışmalar kapsamında ifa edilen okuma saatlerinin uygulanmasında motivasyonu artırmak amacıyla Pazar’da İlçe Kaymakamı Selçuk ASLAN, İlçede Eğitim ve Öğretim yapılan okulları ziyaret ederek belirlenen okuma saatlerinde öğrencilerle birlikte kitap okuyor.

 Bu kapsamda, Pazar Ahmet Tahtakılıç Orta Okulunu ziyaret eden Kaymakam Aslan burada  7/D sınıfı öğrencileri ile okuma saatinde öğrencilerle birlikte kitap okudu.
 Devamında adı geçen sınıf ile 8/B VE 8/E sınıflarını da ziyaret eden Kaymakam Aslan öğrencilerle beraber sohbet etti.

Okuldaki onarım çalışmalarının yerinde inceleyen Kaymakam Aslan, okul öğrencileri ve öğretmenlerden ihtiyaç, talep ve önerilerini alarak,” Pazar ilçesindeki bu ve buna benzer eğitim çalışmalarının gayret ve gösterilecek özverilerin eğitim kalitesinin daha üst seviyeye çıkmasına vesile olacağını”.  Söyledi. 



Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI