PAZAR HABERAL ORTAOKULU’NDAN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

Haberal Vakfı Yaşar ve Medine Haberal Ortaokulu TÜBİTAK 4006 proje sergisinin açılışına Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan,İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Okul Müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, veliler, öğ

EĞİTİM 9.05.2018 16:01:43 152 0
PAZAR HABERAL ORTAOKULU’NDAN TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI

PAZAR-Açılışta konuşma yapan Okul Müdürü Mustafa Kaptan Meslakdaşlarım, Değerli öğretmenlerim, Değerli Veliler ve Sevgili öğrenciler,Bu yıl okulumuzda üçüncüsü gerçekleşecek olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımıza hoş geldiniz.Birazdan açılışını yapacağımız Bilim fuarımızda Fen Bilgisi öğretmenimiz Sinem KURT koordinatörlüğünde hazırlanan 29 proje yer almaktadır. Bu projelerde 49 öğrencimiz ve 16 danışman öğretmenimiz görev almıştır. Bilim fuarımızın hazırlanmasında emeği geçen Okul Aile Birliğimiz Yönetim Kuruluna, velilerimize, öğretmenlerimize, projelerin asıl mimarları öğrencilerimize ve fuarımıza katılarak bizleri onurlandıran siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Çamlıhemşinden gelerek bizleri onurlanıran Sayın Çamlıhemşin KaymakamıOkan Daştan’a ve İlçe Milli Eğitim Müdürünede teşekkür ediyoruz”dedi.

Okul öğrencisi Sıray Hemşen öğrenciler adına yaptığı konuşmada “Sayın ilçe Milli Eğitim Müdürüm, değerli Okul Müdürleri Değerli öğretmenlerim, Değerli Veliler ve Sevgili arkadaşlarım Bu yıl okulumuzda üçüncüsü gerçekleşecek olan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarımıza hoş geldiniz

Bilim fuarları biz genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp,birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmemizi sağlar.Bu tür etkinlikler hayal gücümüz ile yaratıcılığımızın birleşmesine katkı sağlamaktadır.

Bu amaç doğrultusunda biraz sonra açılışını yapacağımız fuarımızda Biyoloji alanında 7 proje,Türkçe alanında 4 proje, Tarih alanında 3 proje,Matematik alanında5 proje,Kimya alanında, Kimya alanında 1 proje,İngilizce alanında 4 proje, Mühendislik alanında 2 proje,Rehberlik alanında 1 proje,Bilgisayar alanında 1 proje ve müzik alanında 1 proje olmak üzere toplam 29 projeyi 49 öğrenci,16 danışman öğretmenin özverili çalışmalarıyla ortaya koyulmuştur.

Önyargılarını kır gel katıl aramıza

Çok eğlendik bilimin ışığında

Öğretmenim hep yanımda oldukça

Hiçbir problem dayanamaz bana…

Bilim fuarı koardinatörümüz Sinem KURT öğretmenimize ve emeği geçen öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma ve etkinliğimize katılan siz değerli misafirlerimize çok teşekkür ederiz”dedi.

Daha sonra Fuarın açılışı yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI