Pazar Eğitim Vakfı’ndan 100 öğrenciye burs

Pazar'da Kaymakam Ayhan Terzi'nin çabalarıyla yeniden hayat bulan Pazar Eğitim Vakfı'na yapılan bağışlarla 100 öğrenciye burs verilecek.

EĞİTİM 8.09.2020 10:56:28 331 0
Pazar Eğitim Vakfı’ndan 100 öğrenciye burs

Cevahir Topaloğlu

PAZAR-Pazar'da Kaymakam Ayhan Terzi'nin çabalarıyla yeniden hayat bulan Pazar Eğitim Vakfı'na yapılan bağışlarla 100 öğrenciye burs verilecek.

Pazar’da Kaymakam Ayhan Terzi’nin faaliyete geçirdiği Pazar Eğitim Vakfı, gelen bağışların ardından ilki geçen sen başlayan ve bu yılda devam eden 100 öğrenciye burs verme kararı çıktı.

Konuyla ilgili Kaymakamlık Makamında düzenlenen toplantıyla, basına bilgilendirmede bulunuldu.

Pazar Eğitim Vakfımız bilindiği gibi 1991 yılında kurulmuş ve o yıldan sonra maddi imkânsızlıklar nedeniyle fazla bir faaliyeti olamamıştı, diye konuşan Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi,” Ancak bu son dönemde sağ olsun hayırseverlerin de desteğiyle şu an 100 öğrenciye 8 ay süreyle 200 TL burs vermeye Kasım ayında başlayacağız. Bugün de hayırsever insanlardan bağış toplamak amacıyla cep telefonundan mesaj gönderme sistemimiz aktif oldu “dedi.

Terzi, Pazar Eğitim Vakfı, tamamen kamu yararına olan bir kurum. Her dönemin kaymakamı bu kurumun yönetim kurulu başkanı oluyor direkt olarak. Yönetim kurulu da belediye başkanı, milli eğitim müdürü, mal müdürü ve dışarıdan da seçilmiş iki üyeden oluşuyor. Tamamen tarafsız ve şeffaf bir yapı çalışmalarını yürütüyor. Bağış mesaj sistemimize yapılacak destek çok önemli. Eğitim kalitemizin yükseltilmesi adına tüm hayırseverlerimizin desteğini bekliyoruz.” diye konuştu.

Kaymakam Terzi, Katkısı olanlara teşekkür etti.

Gerekli Başvuru koşulları ve formu Pazar Eğitim Vakfının www.pazaregitimvakfi.org.tr adresinden ve Pazar Kaymakamlığının www.pazar.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Öğrenciler müracaatlarını 30.09.2020 tarihine kadar Kaymakamlık Binası 4.katta bulunan Pazar Eğitim Vakfına bizzat kendileri veya aileleri tarafından teslim etmiş olmalıdırlar.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı