Pazar Eğitim Vakfına destek toplantısı için biraraya geldiler

Pazar'da eğitim çıtasını yükseltmek amacıyla yeniden faaliyete geçirilen Eğitim Vakfı, çeşitli etkinliklerle çalışmalarını devam ettirirken hayırseverlerin desteğiyle büyümeyi hedefliyor.

EĞİTİM 16.01.2020 09:24:21 100 0
Pazar Eğitim Vakfına destek toplantısı için biraraya geldiler

Pazar Öğretmenevinde Pazar Eğitim Vakfı Danışma Kurulu Toplantısında konuşan Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi yaptığı konuşmada, Pazar Eğitim Vakfı'nın 1991 yılında kurulduğunu söyleyerek vakfın bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vakfın kurumsal hale getirilmesi için www.pazaregitimvakfi.org.tr isimli internet sitesinin açıldığını, ayrıca @PazarEgtmVakfi Twitter ve @pazaregitimvakfi53 facebook adreslerinin aktif hale geldiğini ifade eden Kaymakam Terzi, sosyal medyadan vakfın faaliyetlerinin takip edilebileceğini söyledi.

Vakfın 2019-2020 eğitim öğretim döneminde her ay 53 öğrenciyi tiyatroya göndermekte olduğunu, ortaokul öğrencileri arasında bilgi yarışması yapıldığını, 48 üniversite öğrencisine burs verildiğini ve Nisan ayında ortaokul öğrencileri arasında TEKNOPAZAR projesinin yapılacağını ifade eden Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, “Bugüne kadar SMS veya bağış yoluyla destek olan tüm hayırseverlere, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. İlçemizdeki eğitim kalitesinin arttırılması için daha fazla faaliyet yapmayı istiyoruz. Ancak şu anda vakfın gelirleri yeterli değil ve vakfın gelirlerinin arttırılması gerekmektedir. Pazarlı vatandaşlarımızın birlik olma zamanı. Haydi, ‘Pazar eğitimine destek, geleceğe destek’ sloganıyla vakfımızın gelirlerini arttıralım' dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI