Pazar'a Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

Bu yıl iki şubeyle öğrenci alımına başlanacak okulumuz kademeli olarak kapatılan Atatürk Anadolu Lisesinde Eğitim ve öğretime başlayacaktır.

EĞİTİM 4.07.2018 14:21:38 31 0
Pazar

Pazar'a Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılıyor.Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda ;

'İlçemiz Pazar'da Rize-Artvin havalimanın başlamasıyla birlikte buna destek sunmak ve yerelde istihdam oluşturmak adına iki yıldır mücadelesini vermiş olduğumuz ve bölgede bu adla tek olan 'Sivil Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ' Milli Eğitim Bakanlığının 15.03.2018 tarihli onayıyla ilçemizde açıldı.

Okulumuz bünyesinde 'Uçak Bakım Alanı Uçak Elektroniği ve Uçak Gövde-Motor Dalları,Ulaştırma Hizmetleri Alanı Lojistik Dalı ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Hosteslik Dallında eğitim verecek.

Bu yıl iki şubeyle öğrenci alımına başlanacak okulumuz kademeli olarak kapatılan Atatürk Anadolu Lisesinde Eğitim ve öğretime başlayacaktır.

Okul için müstakil binada ,Eski Devlet Hastenesi arsasında yapılacak olup, okul yapımı ile ilgili ihale yapılmış ve sözleşme aşamasındadır.

Bu okulun ilçemize kazandırılmasında Pazar'ın evladı Sayın Bakanımız Osman Aşkın BAK başta olmak üzere emeği geçen herkese ilçemiz adına teşekkürlerimizi sunarız' denildi.

Kaçkar53.com olarak emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı