Patent ve Proje Çalışmalarına Hız Verildi

RTEÜ Üniversitesi Tıp Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi ortak araştırma proje ve patent başvurularına başladı ve çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor.

EĞİTİM 15.10.2020 11:30:13 28 0
Patent ve Proje Çalışmalarına Hız Verildi

RTEÜ Üniversitesi Basın Yayın Enformasyon Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada , Tıp Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi ortak araştırma proje ve patent başvurularına başladı ve çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor.' denildi.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı

Bu çerçevede, Tıp Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Elemanlarının çalışmaları doğrultusunda Türk Patent Enstitüsüne başvuruldu.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer ŞATIROĞLU ve Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Vagıf NEVRUZOĞLU başkanlığında, Tıp Fakültesi ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyeleri ortak olarak yeni nesil kalp kateterleri, özel tıbbi malzeme kaplamaları konusunda Türk Patent Enstitüsüne patent başvurularını yaptı.

Ayrıca, kalp pilleri, kalp kapakları anti mikrobiyal özel kaplamalar ile yeni nesil kalp pilleri ile ilgili proje ve patent çalışmaları da sürüyor.'


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı