OKULUM TEMİZ BELGELENDİRME TÖRENİ YAPILDI

"Okulum Temiz" belgelendirme programına başvuran ve belge almaya hak kazanan 9 okula belgeleri düzenlenen törenle verildi.

EĞİTİM 12.10.2020 11:32:04 25 0
OKULUM TEMİZ BELGELENDİRME TÖRENİ YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü' kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla başlatılan 'Okulum Temiz' belgelendirme programına başvuran ve belge almaya hak kazanan 9 okula belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ' 12 Ekim tarihi itibari ile 2,3,4,8 ve 12 sınıf kademeleri ile ikinci aşaması başlayacak olan yüz yüze eğitim sürecini Artvin olarak başarıyla yürüteceğimize inancım tamdır. Kısa sürede bütün okullarımız aynı standartlara getirilmiş olup öğrencilerimiz sağlıklı ve güvenli bir ortamda okullarına başlayacaklar' dedi.

Törende Artvin İbn - i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Artvin Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu, Artvin Karadeniz Bakır İlkokulu, Artvin 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi, Artvin Fen Lisesi, Ardanuç Anaokulu, Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi, Ahmet Fevzi İlkokulu ve Ortaokulu Müdürleri 'Okulum Temiz' belgelerini aldılar.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kenan Güray ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Yıldırım Mutlu katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı