OKULLARA 55 ADET BİLGİSAYAR BAĞIŞLANDI

OKULLARA 55 ADET BİLGİSAYAR BAĞIŞLANDI

EĞİTİM 26.12.2018 09:33:53 15 0
OKULLARA 55 ADET BİLGİSAYAR BAĞIŞLANDI

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavi’de özel bir şirket tarafından okullara dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bilgisayar bağışında bulunuldu. Arhavi Belediyesi koordinasyonuyla İzmir’deki Holding ten yaklaşık 85 Bin TL maliyeti ile 55 adet bilgisayar ilçenin belli başlı okullarına dağıtıldı.

Yazılım ve bilgisayar özelliği bakımından kaliteli olan bilgisayarların büyük bir kısmı Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’nin Bilgisayar Laboratuvarına bağışlandı. Söz konusu bilgisayarların ilçeye ulaşmasında ve koordinasyonunda holding çalışanı Murat Candemir, kargonun İzmir’den Arhavi’ye ulaştırılmasında Horoz Lojistik çalışanı Hasan Ali Kuru ve Arhavi Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda ürünler tam teçhizat şeklinde okullara teslim edildi. İlçenin muhtelif okullarına dağıtımının yanında Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’ne ve özellikle Bilgisayar Laboratuvarında Bilişim Teknolojileri dersine tahsis edildi.

Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen programda konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslanoğlu, bilgisayarları ihtiyaçlar doğrultusunda okullara dağıtımda bulunduklarını belirtip bağışı yapan şirket yetkililerine teşekkürlerini iletti. Ardından sözü devralan Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ise, günümüzün bilim çağı olduğunu, öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri ve araştırma yapmaları için bilgisayarların olmazsa olmaz bir konumda olduğunun altını çizdi. Böyle önemli bir projenin içerisinde yer aldıkları için mutlu olduklarını belirten Başkan Hekimoğlu, bağışta bulunan şirket yöneticilerine desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI