OKUL DESTEK PROJESİ KAPSAMINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM YAPILDI

OKUL DESTEK PROJESİ KAPSAMINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM YAPILDI

EĞİTİM 18.12.2019 13:36:36 49 0
OKUL DESTEK PROJESİ KAPSAMINDA İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü’ne bağlı Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün hizmet alanı kapsamındaki Yusufeli ve Ardanuç ilçelerinde Okul Destek Projesi kapsamında ihtiyaç sahiplerine yardım yapıldı.

Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün hizmet alanı kapsamındaki Yusufeli ve Ardanuç ilçelerinde, Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce yürütülen Okul Destek Projesi kapsamında alan çalışmaları sırasında tespit edilen 6 çocuğa kırtasiye malzemesi, hikaye ve test kitabı dağıtımı ve 26 Çocuğa Kızılay ile İş birliği içerisinde kavurma ve kuşbaşı konserve eti dağıtımı gerçekleştirildi.

Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada; “İl Müdürlüğümüze bağlı Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün hizmet alanı kapsamındaki Yusufeli ve Ardanuç ilçelerinde, Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünce yürütülen Okul Destek Projesi kapsamında (SED hizmetinden yararlanan, 5.6.7.8. Sınıf öğrencileri) bulunan ve ihtiyaçlı oldukları Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli ASDEP personellerinin alan çalışmaları sırasında tespit edilen 6 çocuğa kırtasiye malzemesi, hikaye ve test kitabı dağıtımı ve 26 Çocuğa Kızılay ile İş birliği içerisinde kavurma ve kuşbaşı konserve eti dağıtımı gerçekleştirildi.

Bu proje kapsamında Artvin Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün Hizmet alanına giren Şavşat ve Merkez ilçedeki dağıtımların yılsonuna kadar gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.” İfadelerine yer verildi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI