ÖĞRETMENLERE MOTİVASYON EĞİTİMİ YAPILDI

Artvin RAM Evlerinize Konuk Oluyor çevrimiçi eğitimlerinin konuğu " Okul, Öğretmenler ve Motivasyon " başlıklı eğitimi ile Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Ünver oldu.

EĞİTİM 30.01.2021 11:00:12 73 0
ÖĞRETMENLERE MOTİVASYON EĞİTİMİ YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin RAM Evlerinize Konuk Oluyor çevrimiçi eğitimlerinin konuğu ' Okul, Öğretmenler ve Motivasyon ' başlıklı eğitimi ile Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Naim Ünver oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar nezaket ve katılımlarından dolayı Dr. Naim Ünver 'e teşekkür etti.

Acar 'Salgın sürecinde öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmelerini, yenilemelerini sağlamak amacıyla tatil döneminde de bu eğitimleri öğretmenlerimize ulaştırıyoruz. Eğitimlerin hazırlanmasında emeği olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim' dedi.

Artvin Milli Egemenlik Anaokulu Psikolojik Danışmanı Melike Erdem'in moderatörlüğünde yapılan çevrimiçi eğitime İl Milli Eğitim Şube Müdür Yardımcısı Erol Murtezaoğlu, Artvin RAM Müdürü Devrim Özbayrak, okul ve kurum yöneticileri, okulöncesi öğretmenleri katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı