Öğrenciler Rize'yi Tercih etti!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin 2013-2014 akademik yılı kayıtları tamamlandı.

EĞİTİM 9.09.2013 12:56:56 27 0
Öğrenciler Rize





Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nin 2013-2014 akademik yılı kayıtları tamamlandı. Binlerce kişi tercihini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nden yana kullandı.


Zorlu bir sınav maratonunun ardından üniversiteli olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde tüm kontenjanların tamamına yakınını doldurdu. Yeni eğitim-öğretim döneminde Üniversiteye yerleşenlerin sayısı ise yaklaşık 4000′e ulaştı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, her yeni yılda artan öğrenci sayısıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli illerinden Rize’ye gelip yükseköğrenimini Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde tamamlamak isteyen 3563 kişi kayıtlarını yaptırdı.

11.819 öğrencinin öğrenim gördüğü Üniversitede, yeni kayıtlar ve dikey geçişlerle birlikte öğrenci sayısı 15 bini aştı. %90 oranında doluluğun yaşandığı Üniversitede bu oranın ek kontenjanlarla daha da artması bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN: “Kayıtlarımız sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Aile sıcaklığı ortamındaki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni tercih eden arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyorum ve tüm öğrencilerimize yeni dönemde başarılar diliyorum.” dedi.

   Üniversitesi üniversite Türk Tayyip RTEÜ Rizeye öğrencileri Başarı açıklama  Binlerce Öğrencinin Tercihi  Rize Oldu 





Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı