Mobil Gençlik Merkezi Tırı Pazar İlçesinde

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Birimi'nin organizesinde yürütülen Mobil Gençlik Merkezi TIR'ı, Türkiye turu kapsamında Rize’nin Pazar ilçesine uğradılar.

EĞİTİM 13.08.2014 21:31:45 199 0
Mobil Gençlik Merkezi Tırı Pazar İlçesinde
Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Dış İlişkiler ve AB Koordinasyon Biriminin organizesinde yürütülen Mobil Gençlik Merkezi TIR'ı, Türkiye turu kapsamında Rize'nin Pazar ilçesine uğradı.

Gençlik ve spor Bakanlığının desteğiyle yürütülen proje kapsamında, Türkiye'nin 33 ili ve 55 ilçesini dolaşacak olan TIR'da, sosyal ve ekonomik yönden dezavantajlı gençlere kurulan stantlarda 1 gün boyunca çeşitli sportif faaliyetler yapma, müzik aletleri kullanma imkanı sunulduğu belirtildi.



Pazar Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kırıkkale Üniversitesinin ortak projesi ile uygulanan Mobil Gençlik Merkezini ağırladı.

Pazar Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü meydanı’na kurulan stantlar ve eğlence araçları gençlerin ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan hoş geldiniz konuşması yaptı.Aslan; 'Genç nesillere dezavantajlı gruplara etkinlikler götürerek onların spor ile olan bağlarını güçlendirmeyi sosyal ve fiziksel açıdan onları güçlü bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan proje kapsamında, 13 Ağustos 2014 tarihinde Pazar ilçemizde bulunan Mobil Gençlik Merkezi Tırı ile gençlerimiz ve kendini genç hissedenler gün boyu Voleybol, futbol, basketbol, masa tenisi, playstation, langırt, trambolin gibi çeşitli oyunlar oynama imkânını bulup bir yandan da çeşitli müzik aletlerini çalma fırsatını yakalamışlardır.Böyle güzel bir organizasyonu Kırıkkale Üniveresitesi görevlilerine ve organizasyonu düzenleyen ekibe Pazar İlçemize hoş geldiniz diyorum.Başarılar diliyorum'dedi.Ardından Kırıkkale Üniversitesi görevlilerinden Uzman öğretim görevlisi Erdem Yöntem ve Koordinatör Can Gönültaş “, Gençlik Merkezlerinin gençlerinin ortak buluşma noktası olduğunu, devlet eliyle zamanın eğlenceli ve dolu dolu geçirilmesinin amaçlandığını belirttiler.
Pazar Belediyesini Ziyaret eden Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Elemanlarından Uzman Eğitim görevlisi Erdem Yöntem ile Proje mimarı Koordinatör Can Gönültaş burada Pazar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Abdullah Uzun ile görüştüler. Organizasyona destek veren Pazar Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa’ya ve Belediye Personeline göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI