MİNİK ÖĞRENCİLERİ ZİYARET

VALİ ÇAKIR '2013-2014 eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi.

EĞİTİM 12.09.2013 16:31:31 15 0
MİNİK ÖĞRENCİLERİ ZİYARET



 Okul öncesi ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri, 'uyum programı' kapsamında okula ilk adımlarını atarken, Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır ve İl Millî Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım Taşlıdere Gazi İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

    Okula gelişinde minik öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır, çocukları tek tek öperek onlarla fotoğraf çektirdi,  2013-2014 eğitim-öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi. 

    Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır, çocuklarımız bu uyum eğitiminde okullarını ve öğretmenlerini tanıyacaklar. Okula ilk temaslarında, olabildiğince olumlu izlenim edinmelerini sağlamak için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliklerimiz gerekli tüm çalışmaları yapıyor' dedi.

    Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır, çocukların velileriyle sohbet etti, çocukları severek onlarla fotoğraf çektirdi ve hediye dağıttı.

    Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır Millî Eğitim Bakanlığınca ataması yapılan ülke genelindeki 40.000 Öğretmenden İlimizde görev alacak 22 branşta 304 öğretmenin ilimize geldiğini, öğretmenlerimize konaklama, ev tutma, çevreyi tanıma gibi her türlü ihtiyaçları hakkında yardımcı olmaları için yetkililere talimat verdiğini ifade etti.

    Ayrıca, ziyaret ettiği Taşlıdere Gazi İlköğretim Okuluna atanan İngilizce Öğretmenleri Elif Uzun, Özlem Kılınç ve Beden Eğitimi Öğretmeni Halil Eser’i Okul Müdürü Mustafa Babaoğlu ve Okul Aile Birliği Başkanı Sibel Kürkçü’ye teslim ederek ev tutma, çevreyi tanıma gibi her türlü ihtiyaçlarında yardımcı olmaları konusunda talimat veren Rize Valisi Sayın Nurullah Çakır, öğretmenlere kalem hediye ederek görevlerinde başarılar diledi.

                 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı