Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını Ziyaret Etti

Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını Ziyaret Etti

EĞİTİM 6.09.2018 10:56:44 13 0
Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını Ziyaret Etti

RİZE-Birtakım anlaşmalar gerçekleştirmek üzere Makedonya’ya giden Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İVANOV’u ziyaret etti.

Rektör Karaman, kendilerini makamında kabul eden Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İVANOV’a RTEÜ Üniversitesi hakkında bilgi verdi ve göstermiş oldukları misafirperverlik ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile ülkemize karşı iyi duygular ve destekleri için teşekkür etti. Cumhurbaşkanının dünya çapında bir bilim adamı olduğunu da ifade eden Rektör Karaman, Cumhurbaşkanı’nın barış ve istikrar için hem ülkesine hem de bulunduğu coğrafyaya önemli katkılar sunduğunu ve kendilerinin Üniversitemizi ziyaretlerinden büyük bir onur duyacaklarını ifade etti.

Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İVANOV ise, ziyaretleri için Rektör Karaman'a teşekkür ederek,  Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyan Üniversitenin bölgede giderek güçlenen bir üniversite olduğuna dikkat çekti. İVANOV, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her platformda ülkelerine destek verdiğini, Türk iş adamları ile Milleti’nin de ülkelerine büyük destekler verdiğini belirterek Rektörü Karaman'ın Üniversitemizin gelişmesi noktasında bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu çalışmaların bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca Rektörümüzün davetini kabul ettiğini belirterek en yakın zamanda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’ni ziyaret edeceğini ifade etti.

Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN günün anısına Makedonya Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gjorge İVANOV'a Üniversitemiz plaketi ile Türk Çayı takdim etti. 

RTEÜ


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI