“Köyler Bize Emanet Yaşlı Bakım Proje ”sinin 2. bölümü de kabul edildi

Yusufeli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ve 2020 - 2021 yıllarını kapsayan yaklaşık 1 Milyon TL tutarındaki “Köyler Bize Emanet Yaşlı Bakım Proje ”sinin 2. bölümü de kabul edildiği açı

EĞİTİM 13.03.2021 17:44:26 54 0
“Köyler Bize Emanet Yaşlı Bakım Proje ”sinin 2. bölümü de kabul edildi

Hayati Akbaş

YUSUFELİ- Yusufeli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan ve 2020 - 2021 yıllarını kapsayan yaklaşık 1 Milyon TL tutarındaki “Köyler Bize Emanet Yaşlı Bakım Proje ”sinin 2. bölümü de kabul edildiği açıklandı.

2020 yılında 427.960 TL maliyeti ile kabul edilip uygulanan 2021 yılında ise 525.840 TL maliyeti olan proje Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından kabul edildi. Proje kapsamında Alanbaşı, Çevreli, Darıca, Dokumacılar, İşhan, Kılıçkaya, Pamukçular, Tekkale, Yüncüler, Bıçakçılar Köylerinde ikamet eden ve hanesinde tek yaşayan 100 Yaşlı, Engelli kişinin kendi ev ortamında bakımlarının yapılması, Pandemi kapsamında diğer ihtiyaçlarının giderilmesi için 10 Ay boyunca Personel istihdamı sağlayacak.

Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, projenin hayata geçirilmesine destek veren ve katkı sağlayan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti Artvin Milletvekili Erkan Balta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ile tüm siyasetçi ve bürokratlara teşekkür ederek “Tüm köylerimizin yararlanmasını sağlayacak geniş kapsamlı projemizin hazırlık çalışması devam etmektedir. Yusufeli için biz de varız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı