KÖSE’DEN YENİ MÜDÜRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Trabzon, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Şükür Köse ve beraberinde Şube Müdürleri Emrah Koşar, Recep Aydınçakır ile birlikte Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi ve Pelitli 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti.

EĞİTİM 2.12.2019 13:53:39 35 0
KÖSE’DEN YENİ MÜDÜRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Göreve yeni başlayan okul Müdürlerine hayırlı olsun ziyeretlerini sürdüren Müdür Şükür Köse beraberinde Şube Müdürleri Emrah Koşar, Recep Aydınçakır ile birlikte Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi ve Pelitli 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulunu ziyaret etti.

İdareci ve öğretmenlerle bir araya gelen Müdür Şükür Köse, eğitim-öğretim konusunda en önemli görevin öğretmenlere düştüğünü söyledi. Müdür Köse, “Göreve geldiğim günden beri okul ziyaretleri en önemli önceliğim oldu. Hem göreve yeni atanan müdür arkadaşlarımıza hayırlı olsun demek, hem de öğretmen arkadaşlarımızın dilek ve tememmilerini almak amacıyla bugün burada toplanmış bulunuyoruz. Gayretlerinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte omuz omuza vererek eğitim-öğretmen çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağız.”dedi.

Okulların başarısını sınav odaklı görmediklerini belirten, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, “Okullarımızı sınav başarısına göre sıralama gibi bir düşüncemiz asla yoktur. Bizim için ölçü, okullarımızın Trabzon ve Türkiye ortalamasının üstünde olmasıdır. Bunun için tüm gayretlerimizi ortaya koyuyoruz.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı