KAYMAKAM CANPOLAT, “ I. ÇALIŞTAY” PROGRAMINA KATILDI

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hopa 1. Eğitim Çalıştayı düzenlendi.

EĞİTİM 12.04.2018 13:24:56 13 0
KAYMAKAM CANPOLAT, “ I. ÇALIŞTAY” PROGRAMINA KATILDI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hopa 1. Eğitim Çalıştayı düzenlendi.

Calıstay açılış törenine katılan Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, “ Çalışma gruplarına hitap ederek ilçemizin eğitim sorunlarını masaya yatırmanız ve bu konularda mesai harcamanız beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çocuklarımızın geleceği için verilen bütün çaba ve emek bizim için kutsaldır. Çocuklarımıza yapacağımız yatırım geleceğimizi kurtaracaktır. Çalışmalarda hepinize üstün başarılar diliyorum. Çalıştay’ın sonuçları eğitim camiamıza hayırlar getirsin” dedi.

Açılışın ardından iki gün süren İki gün boyunca devam edecek çalıştay’da, Bilinçli Teknoloji, Eğitim ve öğretimde bilimin rolü, Kurum Kültürünün oluşmasında yöneticinin rolü, Öğrenci davranışlarını etkileyen faktörler, Öğretmen mesleki gelişimi ve motivasyonu gibi konular ele alınacak.

Daha sonra Sundura Mahallesinde Hayırsever İşadamı Serkan Yazıcı, adına yaptırdığı anaokulu inşaatını gezerek, Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın’ dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kaymakam Canpolat’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın ve Şube Müdürü Aytekin Gürbulak eşlik etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI