KARİYER GÜNLERİNİN KONUĞU OYUNCU SÜLEYMAN YAĞCI OLDU

Artvin BİLGE Projesi kapsamında Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevrimiçi kariyer günleri etkinliği ambulans şoförü ve oyuncu Süleyman Yağcı'nın konuk olduğu programla devam etti.

EĞİTİM 1.04.2021 12:35:37 193 0
KARİYER GÜNLERİNİN KONUĞU OYUNCU SÜLEYMAN YAĞCI OLDU

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin BİLGE Projesi kapsamında Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen çevrimiçi kariyer günleri etkinliği ambulans şoförü ve oyuncu Süleyman Yağcı'nın konuk olduğu programla devam etti.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdürü Fahri Acar, salgın sürecinde öğrenci, öğretmen ve veli yararına bir çok online program düzenlediklerini belirterek, kariyer çalışmaları ile öğrencilerin meslekleri tanımalarını, kişilik özellikleri ve yeteneklerine uygun hedefler belirlemelerini sağlamayı amaçladıklarını ifade etti.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte asıl mesleği ambulans şoförlüğü olan oynadığı dizi ve filmlerle tüm Türkiye'de tanınan Süleyman Yağcı mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın, İl ve İlçe Şube Müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlik katılımcılardan gelen soruların yanıtlanması ile tamamlandı


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI