İRŞAD VAKFINDAN, İLİM TAHSİL EDEN TALEBELER DERNEĞİNE ZİYARET

İRŞAD VAKFINDAN, İLİM TAHSİL EDEN TALEBELER DERNEĞİNE ZİYARET

EĞİTİM 18.02.2019 15:34:50 24 0
İRŞAD VAKFINDAN, İLİM TAHSİL EDEN TALEBELER DERNEĞİNE ZİYARET

Rize İrşad Vakfı Zavendikli Mustafa Hoca Efendi Kur’an Kursları Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Ali Saruhan Hoca Efendi, beraberinde bir kısım İrşad Vakıf YK üyelerinden oluşan heyetle birlikte , “Rize İlim Tahsil Eden Talebelere Yardım Derneği, Özel Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu” Kurucular YK Başkanı Ramazan Erol hoca efendinin misafiri oldular.

Rize İlim Tahsil Eden Talebelere Yardım Derneği, Özel Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Murat Öztürk ve Yurt Belletmeni Furkan Torlak tarafından karşılanan, Rize İrşad Vakfı Zavendikli Mustafa Hoca efendi, Mütevelli Heyeti Başkanı ve bir kısım yöneticiler, Rize Yeniköy Mahallesi Taşçıoğlu Camii bitişiğindeki mevcut yerinde, 2018 yılında sıfırdan yenilenen ve 5 kattan oluşan, çok kapsamlı sosyal donatılarıyla 50 kişilik erkek öğrenci yurdunu, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erol hoca efendiyle birlikte gezen, İrşad Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Eğitimci Ahmet Ali Saruhan hoca efendi ve beraberindeki YK üyeleri yeni inşa edilen, Rize İlim Tahsil Eden Talebelere Yardım Derneği, Özel Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu Kurucu YK Başkanı Ramazan Erol hoca efendiyi ve diğer yurt görevlilerine, milli ve manevi eğitim noktasında orta öğretim öğrencilerine sunmuş oldukları güzel hizmetlerinden dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.

Misafirlere yapılan yemek ikramı sonrası yapılan sohbette konuşan, Rize İlim Tahsil Eden Talebelere Yardım Derneği, Özel Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu Kurucu YK Başkanı Ramazan Erol Hoca efendi, “Rize İrşad Vakfı, rahmetli Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendi, Kur’an Kursları YK Mütevelli Heyeti Başkan ve YK üyelerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hizmet gayelerinin mer’i kanunlar muvacehesinde milli ve manevi değerlerimize bağlı, aklı fenle, gönlü dinle dolu olan çağdaş ve dindar bir neslin yetişmesine katkıda bulunmaktır. Çağdaşlıktan gayemiz ilim ve teknikte ileri gitmek dindarlıktan kastımız, ilim ve tekniği insanlığın lehine kullanmayı hedef almaktır. Kardeş İrşad Vakfının kurucusu, şehrimizin yetiştirmiş olduğu önemli manevi dinamiklerinde olan, Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendiye ve bu vesileyle yakın tarihte vefat eden şehrimizin sevilen bir diğer manevi değerimiz olan, yeni yurt binamızda adına kütüphane oluşturduğumuz Sabit İslamoğlu hoca efendilerimize, Allah’tan rahmetler diliyoruz. İki rahmetli hocamızın da mekânları cennet olsun. İrşad Vakfının kıymetli başkan ve yöneticilerin yeni hizmet yurdumuzda bizlere yapmış oldukları hayırlı olsun ziyaretlerinden büyük mutluluk duyduk. Bu ziyaret karşılıklı duaya vesile olmuştur.” dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI