İlköğretim Haftası Kutlamaları Yapıldı

Rize Valisi Kemal Çeber, 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi, İlköğretim Haftası kapsamında, Vakıflar İlkokulunda düzenlenen programa katıldı.

EĞİTİM 17.09.2019 08:06:39 60 0
İlköğretim Haftası Kutlamaları Yapıldı

Vali Çeber, 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi, İlköğretim Haftası münasebeti ile Vakıflar İlkokulunda düzenlenen törene katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşan Vali Çeber ;” Çocuklarımız bizlerin, ülkemizin geleceği. Okullarımız onlarla birlikte birer eğitim öğretim yuvası haline geliyor. Onlarla birlikte her yeni eğitim öğretim dönemi başlangıcında bizlerde aynı heyecanı yaşıyoruz. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Programa Vali Çeber’in yanı sıra, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hakan Dedebağı, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen programda öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri sunarak şiirleri okudular. Ardından Vali Çeber ve diğer protokol üyeleri tarafından sembolik olarak okul zili çalındı.

Programın bitiminde Vali Çeber ve diğer protokol üyeleri sınıfları ziyaret ederek öğrencilere hediye vererek sohbet ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI