İİBF MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ.

İİBF MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ.

EĞİTİM 20.05.2018 00:00:00 23 0
İİBF MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat, katıldığı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 yılı mezuniyet töreni programında yaptığı konuşmada mezunlara, “Derin bir ufkunuz, geleceğe ait hedefleriniz olsun” dedi.

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Kaymakam Abdurrezzak Canpolat, Artvin Çoruh Üniversitesi Hopa Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2017-2018 yılı mezuniyet töreni programına katıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra Hopa Kaymakamı Abdurrezzak Canpolat bir konuşma yaptı. Kaymakam Canpolat konuşmasında şunları söyledi:, “Hayatınızın yeni bir dönemine adım attığınız şu günde sizlere tavsiyem yeniliklere açık olun, ama kendi öz değerlerinizden de kopmayın. Özünü unutmak özentiliği doğurur. Derin bir ufkunuz, geleceğe ait hedefleriniz olsun” dedi.

Mezuniyet konuşmalarının ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere diplomaları verildi. Diplomalarının verilmesinin ardından mezun öğrenciler keplerini coşkuyla havaya fırlatarak, mezun olmanın sevincini yaşadılar.

Kaymakam Canpolat, mezun öğrencileri kutlayarak yeni yaşamlarında ve iş hayatlarında başarılar diledi.

Deniz ve Liman İşletmeciliğinde ilk 3 dereceyi kız öğrenciler aldı.

Mezuniyet töreninde en dikkat çekici an da Hopa MYO Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü mezunlarından ilk 3 dereceye giren öğrencilerin Kız öğrenciler olması idi.

Deniz ve Liman İşletmeciliği bölümünde ders veren HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de kız öğrencileriyle gurur duyduğunu, denizcilik ve Liman İşletmeciliğine bayan elinin değmesinden sektör olarak memnuniyet duyacaklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI