II. Deney Hayvanları Kullanım Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi

II. Deney Hayvanları Kullanım Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi

EĞİTİM 8.11.2018 14:00:50 27 0
II. Deney Hayvanları Kullanım Kursu Sertifika Töreni Düzenlendi

RİZE-RTEÜ Üniversitesi Tıp Fakültesi ile Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen II. Deney Hayvanları kullanım kursu tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere Tıp Fakültesinde sertifika töreni düzenlendi.

Sertifika törenine, Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan YILMAZ, Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer ŞATIROĞLU ve akademisyenler katıldı.

Rektör Karaman, törende yaptığı konuşmada, gerçekleştirilen kurs programının alınan eğitimin yanı sıra farklı disiplinlerdeki akademik personelin bir araya gelmesine fırsat tanıdığını belirtti.

Alınan sertifikaların alanında yeni projelerin hazırlanmasına vesile olmasını dileyen Karaman, kursiyerleri tebrik ederek sertifikalarını takdim etti.

II. Deney Hayvanları kullanım kursu, Üniversitenin Kongre ve Kültür Merkezi ve Tıp Fakülte laboratuvarlarında 80 saatlik teorik ve uygulama eğitimi şeklinde gerçekleştirildi.

Sağlık bilimleri alanında deneysel çalışma yapabilmek ve aynı zamanda alanında ulusal ve uluslararası ölçekte proje başvurularında bulunabilmek için gerekli olan sertifika programına başta Üniversitenin akademik personeli olmak üzere farklı kuruluşlardan toplamda 49 kursiyer katıldı. Kurs programı sonunda yapılan sınav ile teorik ve uygulama eğitimlerini başarı ile tamamlayan adaylara sertifikaları verildi.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı