HİZMET İÇİ EĞİTİMİ VERİLDİ

İş-Kur Şube Müdürlüğü çalışanlarına hizmet içi eğitim verdi.

EĞİTİM 17.09.2013 07:41:41 19 0
HİZMET İÇİ EĞİTİMİ VERİLDİ



 Artvin İŞKUR İl Müdürlüğünde düzenlenen bir günlük eğitime Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu’nun yanı sıra, Şube Müdürü Sinan Aydın, Şef Mehmet Kılıç katıldı. Türkiye’nin bir ok ilinde gerçekleşen hizmet içi eğitimler Karadeniz bölgesinde, Sinop, Ordu, Giresun, Rize’den sonra Artvin ilinde de gerçekleşti.


Bir gün süren eğitimle ilgili bilgi veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu, yeni mevzuatlarla ilgili eğitim verildiğini kaydetti.

İnciroğlu 'Artvin iline Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürlüğü olarak bir ekip halinde Çalışma ve İş Kurumu personelimizin hizmet içi eğitimi için geldik.  Bu projede 62 ilde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek. Artvin 36.il oldu. Bugün tam gün çalışma mevzuatı, sendikalar ve toplu iş sözleşmesi mevzuatı ve yabancı çalışma izinleri mevzuatı konusunda personelimizle bilgi paylaşacağız. Bunlara yeni çıkan kanunlarımız ile mevzuatımız hakkında bilgiler vereceğiz.

Bunların ilimizde hizmet sundukları kesime daha yetkin, daha verimli ve kaliteli hizmet sunmalarını amaçlıyoruz. Dolayısıyla yapılacak olan hizmet içi eğitimi il müdürlüğümüz personeline ve ilimiz hayırlı olmasını diliyorum. Yeni mevzuatta İl Müdürlüğümüz tam olarak yetkili olacak. Daha sonra ilçelerdeki kurumlarımızda aynı şekilde yetkili olacaklar. Ancak çözemedikleri konularda bizlere ulaşacaklar. 

Böylece kurumumuzdaki işleyişi hızlanacak ve hizmet kalitesi de artacaktır. Burada şunu da belirtmek isterim ki; Artvin’e ilk gelişim. Çok güzel bir iliniz var. Bu kadar güzel ve farklı bir il görmedim.  Burada yeşilin her tonunu, hatta bugüne kadar görmediğim tonlarda yeşil gördüm. Artvin insanının sıcaklığı, samimiyeti ilk anda benim dikkatimi çeken en önemli özelliği. Ankara’da, İstanbul’da ve diğer şehirlerimizde çok değerli Artvinliler var. Bu projeleri hayata geçiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Faruk Çelik ve Genel Müdürümüz Sayın Nusret Yazıcı’nın Artvinli olması konuştuklarımıza en güzel örnektir'
dedi.

Eğitimlerini tamamlayan Çalışma Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Lütfi İnciroğlu ardından Artvin İŞKUR Müdürü Aslan Atan’ı makamında ziyaret etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Artvin İş-Kur İl Müdürü Atan; “Genel Müdür Yardımcımız Sayın Lütfi İncirli’ye çok teşekkür ediyorum.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çalışma Genel Müdürlüğü’nün Kurumumuzun ülkemizin en ücra köşesine kadar etkin hizmet sunabilmek için uyguladığı proje sayesinde daha çok insanımıza ulaşmış olacağız.
Bu bilgilendirme seminerlerinin amacı da budur. Tüm personelimiz yapılan bilgilendirme seminerinin ardından edindikleri bilgileri Artvin’de hayata geçirecekler ve hizmet kalitemiz daha da artacaktır. Ben Sayın Genel Müdür Yardımcımıza bir kere daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI