HAYALLER BU MEKTUPLARDA SAKLI.

‘ENGELSİZ MEKTUPLAR’ PROJESİNİN TANITIMI YAPILDI

EĞİTİM 10.12.2013 14:10:10 19 0
HAYALLER BU MEKTUPLARDA SAKLI.




Aynı oyunu, aynı tekerlemeyi, aynı duyguyu paylaşan çocuklarımızı; aynı kağıtta, aynı cümlede ve aynı kelimede birleştirmek için farklı özelliği olan öğrencilerimizi kendini ifade edebilme ve sosyalleşme becerilerini arttırmak amacıyla Rize Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen ve “Mektup Arkadaşım Olur musun? sloganıyla yola çıkılan projenin tanıtımı Rize Valiliğinde düzenlenen programla yapıldı.

          İlk Etapta Çaykent İşitme Engelliler Ortaokulu ve Reşadiye Zihni Derin Ortaokulu öğrencileri arasında başlatılan, unutulmaya yüz tutmuş duygularımızı ve değerlerimizi karşılıklı mektuplaşarak tekrar gün yüzüne çıkarmanın hedeflendiği projenin tanıtımına; Rize Valisi Nurullah Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım, hayırsever işadamlarımızdan İdris Yamantürk, tanınmış şairlerimizden Yavuz Bülent Bakiler ve her iki okulun öğretmenleri ile öğrenciler katıldı.

          Rize Valisi Nurullah Çakır, projenin tanıtım toplantısında yaptığı değerlendirmede; “Bu mektuplar sizlerin hayallerinizi gerçekleştireceğine inandığımı ifade etmek istiyorum. Ayrıca mektupla sayesinde  kurulan dostlukların ve kardeşliğin ilelebet sürmesi diliyor ve projeye emeğe geçen başta İl Milli Eğitim Müdürü Saffet Yıldırım olmak üzere, her iki okulumuzun öğretmenlerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI