“Geleceğimiz Emniyette” Kursiyerlerinden Ziyaret

“Geleceğimiz Emniyette” Kursiyerlerinden Ziyaret

EĞİTİM 4.12.2019 07:57:26 21 0
“Geleceğimiz Emniyette” Kursiyerlerinden Ziyaret

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şubesi tarafından, “Geleceğimiz Emniyette 2019” projesi ile Bakır İşlemeciliği kursuna katılan kursiyerler ve polisler Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

İş Kurumu İl Müdürlüğünün ve Rize Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile Halk Eğitim Müdürlüğü Bakır İşlemeciliği Atölyesinde açılan meslek edindirme kursunu başarı ile bitiren 19 kursiyer sertifikalarını alarak “Geleceğimiz Emniyette 2019” projesi ile Erzincan Çelik Kalem Bakır İşlemeciliği eğitim programını tamamlamışlardır.

Vali Çeber gençlerimizin gelişimlerine yönelik düzenlenen kursların önemini vurgulayarak, “Halk Eğitim Merkezinde aldıkları kursla gençlerimiz hem sanat öğreniyor, hem de sosyal ve ekonomik hayata katılımları sağlanmış oluyor. Bizler de, düzenlenen programlarda genç kardeşlerimize becerilerini geliştirmeleri yeni ilgi alanları edinmeleri konusunda gereken desteği verme gayretindeyiz. Ortaya çıkardıkları eserlere bakılırsa, iyi bir eğitim aldıkları bakır işlemeciliğinde yetkinlik kazandıkları anlaşılıyor. Bu vesileyle, kursiyerlerin sosyal hayata katılıp eğitimlerine katkıda bulunan

İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı’n da katıldığı ziyarette; kursiyer gençler, Vali Çeber’e verdiği destekten ve kabullerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerinin bakır işleme tekniği ile yaptıkları el işçiliği bir saat takdim ettiler.



Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı