GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Aslan 'Huzur, mutluluk içinde bir hayat sürmelerini temenni ediyorom

EĞİTİM 19.09.2013 10:56:56 36 0
GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI




19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ İLÇEMİZDE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü İlçemiz şehir meydanın da yapılan tören ile kutlandı.


Törene Kaymakamımız Selçuk ASLAN, Garnizon Komutanı Ömer KODAMAN, Belediye Başkanı Ahmet BASA, ilçemiz kurum amirleri, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtına Kaymakamımız Selçuk ASLAN, Garnizon Komutanı Ömer KODAMAN ve Belediye Başkanı Ahmet BASA’nın çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile devam etti.

Sonrasın da İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erhan SUBAŞI’nın günün anlamına dair konuşması, öğrencilerin günün anlam ve önemini belirten şiir ve kompozisyonlarını okunması ile son buldu


KAYMAKAM SELÇUK ASLAN'IN MESAJI
Y
urdunu gönülden seven, öz değerlerine yürekten bağlı Türk Milleti, tarih boyunca bağımsız yaşamayı ilke edinmiş, güçlükler, haksızlıklar ve dayatmalar karşısındaki boyun eğmeyen tutumuyla dünyada saygınlık kazanmıştır. Güzel ülkemizin bağımsızlığı, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, millî birlik ve beraberliğimizin korunması uğrunda girişilen mücadelelerde gazilerimizin sergilediği fedakârlık ve kahramanlıklar milletçe, yurdumuzun her yerinde gaziler günü olarak anılması, bizlere büyük kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı bir nebze de olsa sunma imkanı vermiştir. İstiklal ve hürriyetimizi borçlu olduğumuz başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anarken, hayatta olan gazilerimizin Gaziler Gününü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk içinde bir hayat sürmelerini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 


                  Selçuk ASLAN
                 Pazar Kaymakamı                                                                                                        

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI