GAZİ ORTAOKULU’NDAN MUHTEŞEM İNGİLİZCE ŞÖLENİ

2017-2018 eğitim öğretim yılında proje okulu seçilen Artvin Gazi Ortaokulu’nun İngilizce öğretmenleri tarafından Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde İngilizce Şöleni düzenlendi.

EĞİTİM 7.04.2018 20:00:21 26 0
GAZİ ORTAOKULU’NDAN MUHTEŞEM İNGİLİZCE ŞÖLENİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-2017-2018 eğitim öğretim yılında proje okulu seçilen Artvin Gazi Ortaokulu’nun İngilizce öğretmenleri tarafından Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi’nde İngilizce Şöleni düzenlendi.

Artvin Gazi Ortaokulu, farklı ve anlamlı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. İngilizce öğretmenlerinin hazırlamış olduğu “İngilizce Şöleni” adı verilen etkinlikte öğrenciler bu kez sahnede tam not almayı başardılar. Etkinlik kapsamında İngilizce koro, tiyatro, röportaj ve dans gösterilerine yer verildi.

Programa Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Murtezaoğlu, Osman Pehlivan, şube ve okul müdürleri, okul öğretmenleri ve veliler katılım gösterdi.

Tüm izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan İngilizce Şöleni’nde Okul Müdürü Osman Pehlivan açılış konuşması yaptı.

Pehlivan yaptığı konuşmada; “Sayın Milli Eğitim Müdürüm, değerli şube müdürlerim ve okul müdürlerim, kıymetli öğretmen arkadaşlarım, bize her zaman desteklerini sunan vefakâr velilerimiz ve sevgili öğrencilerimiz 5. sınıflarımız tarafından hazırlanan “İngilizce şölen” programımıza hepiniz hoş geldiniz.

Eğitimin vazgeçilmez bir hizmet olduğuna inanan ve her şeyin insanı sevmekle başladığının bilinciyle huzurlarınızda olmanın mutluluk ve sevinciyle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Gazi Ortaokulu’nun idareci ve öğretmenleri olarak; hayata gülümseyen, mesleğini seven ve görevlerinin farkında olan eğitimci kadrosuyla gençlerimizi; eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde; sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır.

Öğrencilerimizi, kendini bilen, yeteneklerinin farkında olan, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen soran, sorgulayan, eleştiren, iyiden-doğrudan-güzelden yana tavır koyabilen bireyler olarak Türkiye`nin aydınlık geleceği için sağlam bir karaktere sahip bireyler olarak yetiştirmek, en büyük idealimizdir.

Okulumuzun Proje Okulu olmasıyla, geçen yıl öğrencilerimize verilen İngilizce ders saati 108 saatten, 540 saate çıkmıştır. Bu uygulama ile İngilizcenin öğrenilmesi ve pratikte kullanılması temel hedef kabul edilerek bu yolda atılan çok önemli bir adım olmuştur.

İlk defa uygulanması nedeniyle çeşitli aksaklıklar olsa da olumlu sonuçlar aldığımıza inanıyorum. Ve bugünkü programla da kat ettiğimiz yola hep birlikte şahit olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, gerek okuldaki özverili çalışmaları ve gerekse de bu programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza, huzurlarınızda yürekten teşekkür etmek istiyorum.

Yaptığımız her çalışmada bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan okulumuzun çok kıymetli velilerine teşekkürü bir borç biliyor; çalışmalarımızın baş aktörü sevgili öğrencilerimizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum.

Programımıza katılan bütün herkese sonsuz teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI