Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Akreditasyon Belgesi Aldı

Bir yıldır başarıyla sürdürülen akreditasyon çalışmaları kapsamında RTEÜ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü, FEDEK (Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Akreditasyon Derneği) tarafından akre

EĞİTİM 15.04.2020 09:42:21 46 0
Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Akreditasyon Belgesi Aldı

RİZE-RTEÜ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, tüm programlarında başlattığı akreditasyon çalışmalarının sonucunda, ilk olarak Biyoloji Bölümü 08-10 Mart 2020 tarihleri arasında FEDEK tarafından değerlendirilmişti.

Yapılan değerlendirme sonucunda, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü, 06 Nisan 2020 - 30 Eylül 2025 tarihleri arasında 5 yıl geçerli olmak üzere FEDEK tarafından akredite edildi.

RTEÜ Üniversitesi ilk akredite bölüm olan Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü, ülkemizdeki 56 Biyoloji Bölümü arasında akreditasyon belgesi almış 16 Biyoloji Bölümünden birisi olma başarısı gösterdi.

Akreditasyon belgesi almanın mutluluğunu yaşayan RTEÜ Üniversitesi, eğitimde kalite güvencesinin yanında, çağdaş eğitimi sürdürmek ve korumak için tüm programlarımızda akreditasyon çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, başarılı geçen süreç sonunda akreditasyon belgesi alan Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurhayat ÖZDEMİR ve ekibi ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar MAKBUL’e teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI