EMEKLİ ÖĞRETMENLERE VEFA

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE VEFA

EĞİTİM 22.11.2019 13:04:45 30 0
EMEKLİ ÖĞRETMENLERE VEFA

24 Kasım Öğretmenler Günü' ne Yönelik Olarak Artvin ve Hopa’da Emekli Öğretmenlere Vefa Ziyareti Gerçekleştirildi

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne yönelik şehit öğretmenlerin kabir ziyaretleri ve emekli öğretmenlere vefa ziyareti etkinliği kapsamında emekli öğretmenler İslam Özkan ve Orhan Sevim' i evlerinde ziyaret etti.

Emekli öğretmen İslam Özkan' ı Ahlat Köyü'ndeki evinde ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar' a İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Cüneyt Kamacı ve Recep Kaya, Milli Egemenlik Anaokulu Müdürü Ertürk Seçgün ve öğretmenleri eşlik etti. Çalıştığı dönemlerde İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar' la birlikte eğitim camiasında derin izler bırakan emekli öğretmen ile anılarını paylaşırken duygulu anlar yaşadı.

İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar konuşmasında; ' Sizin gibi tecrübeli öğretmenlerden aldığımız ilhamla, sizin yol göstericiliğinizde yürüttüğümüz bu kutsal mesleği icra ederken siz bize her zaman ışık saçacaksınız. Biz emekli öğretmenlerimizi hiçbir zaman unutmadık, unutmayacağız. Sizden aldığımız eğitim meşalesini biz de gelecek kuşaklara aktarırken sizin bilgi ve deneyimlerinize her zaman ihtiyacımız var. Sizlere büyük vefa borcumuz var, iyi gününüzde kötü gününüzde hep yanınızda olacağız. ' ifadelerinde bulundu.

Ziyaretlerini bu sene içerisinde emekli olan öğretmen Orhan Sevim' le sürdüren İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar' a İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Cüneyt Kamacı ve Recep Kaya ile öğretmenin idarecilik görevini devrettiği Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yücel Şeker, okul öğretmenleri ve öğrencileri eşlik etti. Emekli öğretmen Orhan Sevim, bu anlamlı gün vesilesiyle kendisini unutmayan İl Milli Eğitim Müdürüne teşekkür ederken, öğrencilerden ayrı geçirdiği ilk öğretmenler günü olduğunu bu nedenle bu ziyaretin kendisi için çok büyük anlam taşıdığını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdürü Acar konuşmasında, 'Sizler yalnızca 24 Kasımlarda değil, her zaman değerlisiniz. Bir yıl daha öğretmenler gününü birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenliğe emek vermiş, bu toplumun evlatlarını yetiştirmek üzere kendisini feda etmiş kıymetli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük onur duyuyorum. Kurumumuzun kapıları emektar öğretmenlerimize her zaman açıktır.' dedi.

Emekli öğretmenlerimize hediye ve çiçek takdimlerinden sonra ziyaretler sonlandırıldı.

HOPA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AYDIN’DAN EMEKLİ ÖĞRETMENE VEFA

Öğretmenler günü nedeniyle Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın ve Şube Müdürleri Emekli Öğretmen Mediha Akın’ı ziyaret ettiler. Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Aydın “Onlar bizim başımızın tacı. Emekli öğretmenlerimize vefa bir görev değil, işimize olan saygımızın bir gereğidir. Mediha öğretmenim misafirperverliğin için bir kez daha teşekkür eder, sevdiklerinle birlikte sağlık ve mutluluk içinde geçireceğin nice güzel yıllar dilerim” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI