EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

EĞİTİM 23.11.2019 15:02:14 29 0
EMEKLİ ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

Hayati Akbaş

YUSUFELİ-Yusufeli Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Yusufeli ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden emekli öğretmenlere yemek organizasyonu düzenledi.

Yusufeli Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçe merkezi ve köylerinde görev yapan öğretmenlere hediye gönderiyor ve emekli öğretmenlerle de yemek organizasyonunda ile bir araya geliyor.

Yusufeli belediye Kültür Evi’nde düzenlenen yemeğe Yusufeli Belediye Başkan Vekili Ahmet Demirci, belediye meclis üyeleri, ilçe merkezi ve köylerinde ikamet eden emekli öğretmenler, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Toprak ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Erkin Tokgöz katıldı. Düzenlenen yemek organizasyonda emekli öğretmenlere belediye logosunun yer aldığı havlu ve Yusufeli Belediyesi 2019 yılı dergisi hediye edildi. Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin'in il dışında olduğundan katılamadığı öğretmenler günü programına bir mesaj gönderdi. Başkan Aytekin mesajında, 'Öğretmeler ağabeylerimin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Bu yıl ki programa şehir dışında olduğumdan katılım sağlayamadım. Hep birlikte nice sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.' dedi.

YUSUFELİNDE GÖREV YAPAN TÜM ÖĞRETMENLERE YUSUFELİ BELEDİYESİ TARAFINDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Yusufeli Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve köylerinde görev yapan bütün öğretmenlere belediye logosunun yer aldığı havlu hediye edildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI