EĞİTİMCİLERİN SENE BAŞI TOPLANTISI YAPILDI

Artvin Milli Eğitim İl Müdürü Fahri Acar Başkanlığında Sene Başı Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

EĞİTİM 25.08.2020 09:41:55 36 0
EĞİTİMCİLERİN SENE BAŞI TOPLANTISI YAPILDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürleri, il / ilçe şube müdürleri ve tüm okul / kurum yöneticileriyle 2020-2021 eğitim öğretim yılı sene başı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Online olarak düzenlenen toplantıda, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının hayırlı olması dilekleriyle konuşmasına başlayan Acar: “Başarının; ancak bir takım çalışmasıyla elde edilebileceğini ve bu kapsamda öğrenciden öğretmene, veliden yardımcı hizmetlerde çalışan personele kadar herkesin ayı ekip ruhuyla çalışması gerektiğini belirterek: 'Pandemi sürecinde; gerek uzaktan gerekse yüz yüze eğitim konusunda çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için en iyi koşulları oluşturmak adına okul ve kurumlarımıza müdürlük olarak gerekli her türlü desteği sunmaya devam edeceğiz.' ifadelerine yer verdi.

2019-2020 Eğitim Öğretim döneminin değerlendirmesini yapan Acar: ' BİLGE Projesi ile çıktığımız yolda Covid-19 salgınıyla farklı bir sürece girdik. Bu süreci; Türkiye parametrelerindeki ortalamalara baktığımızda akademik olarak; Artvin Milli Eğitim ailesi olarak almış olduğumuz kararlar ve yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde başarılı bir şekilde geçirmiş olduğumuzu görüyoruz.

Toplumun en çok güvendiği meslek dalını icra eden meslektaşlarım ve okul / kurum yöneticilerimizle 'kontrollü sosyal yaşam' konusunda da toplumumuza öncülük yapacağımıza inanıyorum.

Bu hususta velilerimize de ulaşarak, 'Maske, Hijyen, Mesafe' kurallarına uyarak aldığımız tedbirlerle okullarımızı birlikte açacağız.

Bakanlığımızca yayımlanan iş takvimi doğrultusunda yapacağımız çalışmalarla, 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle online olarak eğitim - öğretim faaliyetlerine başlamış olacağız.

Bu çalışmalarda Sayın Bakanımız Ziya Selçuk' un da özellikle belirttiği gibi 'kapsayıcılık' ilkesi kılavuzumuz olacaktır. Uzaktan eğitim faaliyetlerimizde nitelikli eğitim içeriğimizi tüm öğretmen ve öğrencilerimize ulaştırmak ana hedefimizdir.

Hazırlamış olduğumuz 'Okulum EBA' projesi ile tüm öğrencilerimizin EBA TV 'den faydalanmasını sağlayacağız.

Önümüzdeki bir ay içinde yapmış olduğumuz planlamalarla gerek akademik, gerekse toplumsal farkındalığı ön plana çıkaran çalışmalarımızla yine tüm birimlerimizle sahada olacağız.' ifadelerini kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI