Eğitimci-Yazar Halit Ertuğrul Rize'ye geliyor

Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi Eğitimci Yazar Dr.Halit Ertuğrul Çözüm Akademi Okullarının konuğu olarak Rize halkıyla buluşuyor.

EĞİTİM 17.02.2019 14:52:22 27 0
Eğitimci-Yazar Halit Ertuğrul Rize
Özel Rize Çözüm Koleji katkılarıyla, öğrencilere 'Başarıda Moral ve Motivasyon' konulu seminer verilecek.

Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul ,Rize Özel Çözüm Anadolu/Fen Lisesinde 'Başarıda Moral ve Motıvasyon' konulu semineriyle ögrencilerle,'Aile İçi İletişim' semineriyle 22.02.2019 cuma günü 17.30 da velilerle buluşacak.

Yapılan açıklamada 'Özel Rize Çözüm Koleji olarak Okur - Yazar Buluşması Kapsamında Eğitimci - Yazar Dr. Halit ERTUĞRUL Velilerimiz ve Öğrencilerimizle buluşuyor.22.0.2019 Cuma günü 10.30 öğrenci lere yönelik ve 17.30 da da Velilere yönelik 'Başarıda Moral ve Motivasyon' konulu seminere tüm rizelileri davet ediyoruz' denildi.

Yazar Ertuğrul Okuyucularıyla sohbet edip Kitaplarını imzalayacak.

HALİT ERTUĞRUL KİMDİR

Eğitimci-Yazar Dr. Halit Ertuğrul, Adıyaman'ın Besni ilçesinin Şambayat Nahiyesinde dünyaya geldi. İlkokulu doğduğu yerde, Ortaokul ve Öğretmen okulunu da Kırşehir'de okudu. Niğde Eğitim Enstitüsü ve Gazi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümünü bitirdi. Cumhuriyet Üniversitesi, Kamu Yönetimi Bölümünde 'Aile Yönetimi ve Problemleri' konusunda YÜKSEK LİSANS; Sakarya Üniversitesi, Sosyoloji Bölümü'nde de 'Aile ve Gençlik İletişimi' konusunda DOKTORA yaptı. Çalışmalarını 'Aile ve gençlik problemleri' alanında yoğunlaştırdı. Yurdun çeşitli yerlerinde ilkokul öğretmenliği, okul müdürlüğü, Millî Eğitim Şube Müdürlüğü ve Millî Eğitim Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Millî Eğitim Bakanlığı merkez teşkilâtına geçerek, Kurul Uzmanı ve Bakan Danışmanı olarak çalıştı. Akademik çalışmalarını tamamlayan Dr. Halit Ertuğrul, çeşitli üniversitelerde yöneticilik ve öğretim üyeliği yaptı. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışında çeşitli bilimsel ve kültürel faaliyetlere katıldı. Meslek hayatı boyunca, eğitim ve kültür alanında elliden fazla kitapları ve çok sayıda da makale ve yazıları yayınlandı. Kitapları çok sayıda ödül aldı ve çeşitli dillere çevrildi. Ayrıca, kitaplarının bazıları da, Milli Eğitim Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından tavsiye edildi. Yayınlanan kitaplarından Kendini Arayan Adam, Düzceli Mehmet, Aysel ve Ateşte Yeşerdim gibi bir çok eserleri baskı rekorları kırdı. Bundan dolayı da YILIN YAZARI seçildi. Bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı, çok sayıda ödül alan Dr. Halit Ertuğrul, ayrıca YILIN ÖĞRETMENİ de seçildi. Eğitimci – yazar Dr. Halit Ertuğrul evli ve iki çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI