Eğiticinin Eğitimi Semineri Düzenlendi

Eğiticinin Eğitimi Semineri Düzenlendi

EĞİTİM 19.02.2019 08:53:26 26 0
Eğiticinin Eğitimi Semineri Düzenlendi

RTEÜ Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Eğiticinin Eğitimi” konulu seminer düzenledi.

11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında Fen Edebiyat Fakültenin Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitim programında, eğitim kavramı, öğrenme ve yetişkin öğrenmesi, eğitimde sistem yaklaşımı, öğrenme alanları ve aşamalı sınıflama, eğitim programı tasarımı, eğitim hedefleri, içerik, öğretim yöntemleri, eğitim ortamı (sözel ve görsel destek öğeleri), eğitimde ölçme değerlendirme, sınıf yönetimi ve uygun olmayan katılımcı davranışlarını yönetme, yetişkinlerle iletişim, katılımcı uygulamaları gibi konular kapsamlı bir şekilde anlatıldı.

Seminerde ilk olarak Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN bir konuşma yaptı. Katılımcıların; eğitmenlikle ilgili yetkinliklerini geliştirmek, eğitim süreçlerini en verimli şekliyle yürütebilir hale gelmelerini sağlamak amacını taşıyan programda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz GEÇİT, Doç. Dr. Adem BELDAĞ, Doç. Dr. Bahadır NAMDAR, Doç. Dr. Selami YANGIN, Dr. Öğr. Üyesi Asiye ŞENGÜL AVŞAR, Dr. Öğr. Üyesi Bekir GÖKÇE, Dr. Öğr. Üyesi Demet SANCI UZUN, Dr. Öğr. Üyesi Fatih CAMADAN, Dr. Öğr. Üyesi Fazilet TAŞDEMİR, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan KAHVECİ, Dr. Öğr. Üyesi İlknur REİSOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Yiğit Emrah TURGUT, Dr. Mehmet AVCI, Öğr. Gör. Ahmet DUYSAK, Öğr. Gör. Osman ALBAYRAK ve Öğr. Gör. Tunay UZUNER sunumlarını gerçekleştirdiler.

Seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar MAKBUL ve akademisyenler katıldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI