Çamlıhemşin'de Okuma Yazma Seferberliği Başlıyor

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi’nde Kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi tarafından ilçe merkezi ve köylerde okuma yazma bilmeyenler için ‘Okuma Yazma Kursları’ açılacak.

EĞİTİM 19.02.2018 07:27:14 43 0
Çamlıhemşin
Cemil Kus(Çamlıhemşin)
Çamlıhemşin'de okuma yazma bilmeyen kimsenin kalmaması için İlçe Kaymakamlığı ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü okuma ve yazma seferberliği başlattı. Proje kapsamında köylerde ve ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlar için “Okuma Yazma Kursları” açılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Çamlıhemşin Kaymakamı Okan Daştan, Cumhurbaşkanımızın himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği ile ilgili olarak ilçemizde de çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Kaymakamlığımız öncülüğünde Halk Eğitimi Müdürlüğümüz işbirliğince “Okuma Yazma Kursları’’ açacağız. Böylelikle hedefimiz ilçemizdeki okuma yazma bilmeyen herkesin okuma yazma öğrenmesi ve bu sayede ilçemizdeki okuma yazma oranının yükseltilmesi olacaktır. Bu vesileyle gerek köylerimizde, gerek ise ilçe merkezimizde okuma-yazma bilmeyen vatandaşlarımızın Çamlıhemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezimize giderek bu kursa yazılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı